Diskusia - WINDSURF - potrebujem poradit
» hubka
24.01.2009 21:38:41 |
potrebujem poradit
|
mafo
04.08.2010 o 12:17 |
RE: potrebujem poradit ja mam tiez kite bedrovy trapez od prolimitu.A uplne je to jedno vzadu ma akurat madlo,a kruhy na snuru na uchytenie tusim dosky.Inac je lepsi ako na surf orginal nakolko sa da nafukat podla potreby vzadu na krizoch.A predok je viac vystuzeny na bruchu hak netlaci nikde je oprety o tuhe vystuhy.
|
juro2000
04.08.2010 o 10:59 |
RE: potrebujem poradit bonduel, ja mam kiteovy trapez a pouzivam ho len na WS (bol lacnejsi), je uplne rovnaky ako windsurfove, len mozno ma par praciek a uchytov naviac, ktore nevyuzivam a ani neviem na co su (nezavadzaju), no a vzadu ma madlo, ktore sa pouziva na kite, aby ta mohol instruktor drzat pri zaciatkoch. ale tiez vobec nezavadza.
|
leonardo252
03.08.2010 o 23:15 |
RE: potrebujem poradit zdravim vas,chcem sa opytat ci z vas niekto nevie o nejakej pozicovni surfov a skole na vychodnom slovensku,skusal som to v nedelu na domasi,ale nic som nenasiel,vdaka
|
Wsurfer
03.08.2010 o 12:32 |
RE: potrebujem poradit bonduel: nie som expert na kite ale myslim ze kite trapezy su hlavne sedacie a to z toho dovodu ze tah je viac dohora ako pri WS a tym padom sa menej pouzivaju bedrove ktore sa vyraznejsie klzu po trupe nahor (pri kite). Mozno niekto z kitistov doplni. Co ma este napadaju rozdiely medzi WS a kite trapazemi je ze kite mavaju vzadu madlo aby mohol jazdca pri starte pomocnik pridrzat. Tiez mavaju puzdra na noze na nudzove odrezanie snur ale co sa samotneho pouzitia trapezu tyka malo by to byt zhodne.
|
bonduel33
02.08.2010 o 20:34 |
RE: potrebujem poradit cawte...neviete mi niekto poradit.???..idem si kupit bedrovy trapez...a chcela by som vediet, ci si na windsurfing mozem zohnat aj kite - trapéz....či je medzi nimi dáky podstatný rozdiel...???diki:D
|
mafo
21.07.2010 o 09:01 |
RE: potrebujem poradit Pablo v tomto mas pravdu akurat sa trocha zmenila doba.Volakedy sa zacinalo na hocicom co sa dalo zohnat vecinov posuvanie materialu medzi ludmi.Neboly vymozenosti ako teraz da sa kupit vsetko a vsade.Je to jak niekto si roby vodicak nevie jazdit ale nekupi si prve auto favorita ale ked ma nato tak hned nove aj ked ho rozbije nova doba.Myslim ze do windsurfingu sa oplati investovat len treba dobre zvazit a vybrat co sa komu najviac hody.A dokaze do buducnosti a v reale na tom zotrvat a tesit sa s toho.Treba investovat do ws materialu rozumne a premyslene.Aj ked cas a peniaze to dost ovplyvnuju.
|
Pablo
20.07.2010 o 18:35 |
RE: potrebujem poradit Mafo, este jedna vec. ''Usetrit'' neznamena vzdy iba ''usetrit peniaze''. V nasich podmienkach, ked nefuka kazdy den by som bol skor za ''usetrenie casu''; rozumej casu, za ktory sa surfovat naucis. Preto varianta ist do takej dosky ako by si uz vedel jazdit v sklze a na nej si to vsetko oddriet je zabitym casom.
|
Pablo
20.07.2010 o 17:06 |
RE: potrebujem poradit Mafo, v podstate si to tu naznacil prvy. Vieme to vsetci, ale nikde to tu este neodznelo. A je to pre zaciatocnika dolezita informacia: windsurfing NIE JE lacny sport. Pokial clovek nie je pripraveny na velke vydavky, tak nech ide radsej hrat golf. Howgh!
|
mafo
20.07.2010 o 10:17 |
RE: potrebujem poradit To hubka a leonardo252 mozte to vsetko bud preskocit a ist na hotovu vec.Bud kupov ws veci priamo na seba a podmienky aj uplne novych uz na roky ziadne velke Upgrade.Akoby ste uz vedely surfovat slapky,trapez,sklz .A naucite sa to svojpomocne,alebo s niekym.Usetrite za skoly,pozicovne kupu velkych veci potom zas predaj a opacne zas kupa.Alebo ako pise Milan a ostatny pojdete odpiky.Zalezi dost na financiach.Pokial mate chodte do ws skoly,pozicajte si rozne velkosty dosiek,plachiet atd.Alebo kupte nieco lacne s ws burzy naucte sa nieco na tom a potom to dajte dalsemu podobnemu.Ciste moj nazor
|
Pablo
13.07.2010 o 11:05 |
RE: potrebujem poradit Suhlas s Milanom. Intenzivny tyzden niekde v Egypte (najlepsie s instruktorom a na malej plachte a doske 150+ L) a potom mozes ist do tejto kombinacie, co pises. Mozno sa ti to zda zbytocne drahe platit si instruktora, ale na druhej strane si treba uvedomit, ze:
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou