PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - JP dosky-krehkejsie ako iné?

» Návrat na prehľad tém

» tomcat   
tomcat
25.03.2009 13:31:10
JP dosky-krehkejsie ako iné?

Nazdar!
Počul som, že vraj sú dosky JP krehkejšie resp. náchylnejšie na poškodenie ako iné (napr. už aj pri slabom náraze sťažňa/rahna - to, že šupu neprežije asi žiadna doska, mi je jasné). Nemám s nimi skúsenosť, tak by som poprosil niekoho kto má/mal JP, alebo sa vyzná, o komentár, či je to naozaj tak, alebo to je len kačica... Dik

» Pridaj príspevok k téme

igji igji   11.01.2010 o 10:51

RE: JP dosky-krehkejsie ako iné?

...takže po roku skúseností s JP Freestyle Wave 92 PRO - trafil som špicu pár krát, odniesla to akurát farba, tak neviem, podľa mňa je tá krehkosť problém daného modelu alebo výrobnej dávky /niečo ako francúzke auto vyrobené ráno po firemnom večierku/...

droctor droctor   25.03.2009 o 13:31

Ja som sa aj drzal a aj tak som trafil - som dobry ne ? :-)

igji igji   15.03.2009 o 23:10

...dokelu, som sa sekol, je to 210 €...

igji igji   15.03.2009 o 20:23

...tak neviem, rozdiel v cene JP Freestyle Wave 92 II PRO a FANATIC AllWave 92 TE je 110 € v prospech JP, aj FWS vychádza lepšie. O tej krehkosti preto viac po sezóne...

Egos Egos   10.03.2009 o 10:30

Ja len toľko,že kačica to nebude a s JP som skončil. Sú krehké a vzhľadom na cenu a kvalitu vhodné len pre milionárov. V reze sú úplne rovnaké ako najlacnejší fasádny polystyrén nastriekaný sračkou. Dá sa to  aj vylepšiť doobalením troma vrstvami karbónu a cca. dva kg epoxidu ( viď Štulova mašinka). Aby som bol objektívny, mám ešte pro edition Xcity a ten sa mi zatiaľ nepodarilo rozmontovať, čo môže byť aj malým počtom motohodín. F2 alebo Fanatic sú fantastic.Aj cenovo.

Karol Karol   28.02.2009 o 18:14

Čakal som, či si to niekto všimne, nuž stalo sa. Takže chrániče neznižujú hmotnosť, sorry, chybička sa vlúdila, ale naopak. Ale doporučujem ako obzvlášť vhodné na FWS.  Doviezol mi ich Braňo, treba mu dať rok výroby a typ plaváka. 

audino audino   27.02.2009 o 22:32

Pokiaľ sa rozhoduješ medzi ES a FWS, tak FWS by mal vydržať o čosi viacej.

Karol: Kdeže sa dajú zohnať tie chrániče čo znižujú hmotnosť? :-)

tomcat tomcat   24.02.2009 o 09:39

najskor asi FWS. ale mozno aj ES - este neviem

igji igji   23.02.2009 o 22:27

...hej a je dobre vedieť, či ideš robiť tigra na PRO alebo FWS...

Karol Karol   22.02.2009 o 19:55

Katapultu s tvrdým dopadom rahna na špicu sa niekedy nedá vyhnúť, po poslednom na Kose ma ešte teraz bolí ruka.  Ku každému JP plaváku sa ale dá dokúpiť tvarovaný chránič špice, dá sa jednoducho nasadiť a prilepiť silikónovým tmelom. Váhu plaváka zníži len nepatrne a funguje to spoĺahlivo.  

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou