Diskusia - WINDSURF - vak na plachty a stoziare...
» steveirish
22.04.2010 13:43:51 |
vak na plachty a stoziare... Zdravim slovenskych windsurferov..... vela cestujem a vzdy som mal problem s uchytenim plachiet a stoziarov na streche auta. Objavil som na nete vak, do ktoreho vsetko vlezie a tym sa doprava zjednodusi.
|
Wsurfer
06.05.2010 o 12:44 |
RE: vak na plachty a stoziare... a tu je link na stranku s prehladom politiky jednotlivych spolocnosti pri preprave nadrozmernej batoziny s dorazom na surfistov: http://www.oceansource.net/airlines/
|
Wsurfer
05.05.2010 o 16:50 |
RE: vak na plachty a stoziare... Pablo, ja nie ale pred nedavnom som na tu temu cital clanok v jednom zahranicnom casopise, tam to bolo uvedene. Vraj letistni nosici maju pravo manipulovat s nie viac ako 32 kg. Nad to uz len cargo a to sa ti setsakra predrazi. Tiez existuje webova stranka, ktora hodnoti letecke spolocnosti z hladiska pristupu k surfistom a ich objemnej batozine.
|
Pablo
30.04.2010 o 10:06 |
RE: vak na plachty a stoziare... To wsurfer: To by ma celkom zaujimalo, ze ci mas taku realnu skusenost. Alebo niekto iny. Moznoze podla nejakych pravidiel by ti to mohli asi odmietnut, ale este sa mi to nikdy nestalo. Teraz cez velku noc som mal skoro 60kg na Fuerteventure (2 boardy, 4 plachty a vsetky hovadiny typu neopren, trapez, predlzovak... v jednom bagu) a bolo vsetko ok. Je problem zbalit sa do 32kg. Ale hovorim, ak sa ti stalo nieco negativne, daj echo, prosim, nech sa vieme vyvarovat tej ktorej leteckej spolocnosti. Ja mam skusenosti, ze Travel Service a Air Canaria (obe z CZ) su windsurfer friendly. Austrian ma nechutne drahu policy, co sa tyka priplatkov za transport surfu.
|
Wsurfer
23.04.2010 o 10:57 |
RE: vak na plachty a stoziare... diskusia bol síce o preprave na aute, ale pre lietanie triple board bag neodporúčam. teraz má väčšina leteckých spoločností váhový limit pre nosičov na letisku a ten je do 32 kg. Len ten boardbag váži asi 10 kg, takže keď doň dáš polku svojej výbavy, si ľahko na 50 kg a odmietnu ti na letisku s tým manipulovať.
|
Cantina
22.04.2010 o 20:33 |
RE: vak na plachty a stoziare... Vak Na plachty
|
Pablo
22.04.2010 o 15:41 |
RE: vak na plachty a stoziare... Vakov je vela druhov prakticky od vsetkych vyrobcov ws equipmentu a niektorych specializovanych firiem (ProLimit, Flying Object...) - tazko sa tu bude diskutovat, ze ktory je naj. Treba si pozriet na internete na strankach a len si vybrat. Mne sa na prepravu na streche auta osvedcil vak so staznami dole (tvoria pevnu base na uchytenie o zahradku) a nad tym su plachty. Ak chces ale naradie prepravovat skor lietadlom, tak si kup double alebo este lepsie tripple board bag, kde narves vsetko - ale ten je na prepravu na streche auta dost neprakticky.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou