PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - cena surfistického materiálu

» Návrat na prehľad tém

» Wsurfer   
Wsurfer
16.06.2010 14:33:17
cena surfistického materiálu

Nekupujem dosku alebo plachtu každý rok, aj keď pravda sledujem aspoň zbežne vývoj technický aj cenový. Tento rok som plánoval obmenu materiálu a musím povedať že ma súčasné ceny dosť šokovali. Ak pred dvoma troma rokmi bola cena novej dosky okolo 1.300 €, tak teraz je to v priemere okolo 1.500-1.600 a šplhá to až k 1.800 €. Dokonca model na ktorý som si robil zálusk má tabuľkovú cenu neuveriteľných 2.500 €!!! Toľko za novú dosku nedám, radšej budem jazdiť na starej, ak sa mi ju pravda nepodarí zohnať v posezónnom výpredaji s výraznou zľavou.
Aký je váš názor na cenový vývoj WS materiálu a ako to riešite? Kúpite vždy najhorúcejšiu novinku bez ohľadu na cenu, počkáte na posezónne zľavy alebo jazdíte materiál aj 10 rokov dokiaľ sa nerozpadne?

» Pridaj príspevok k téme

robiak robiak   01.07.2010 o 19:41

RE: cena surfistického materiálu

aj so mnou ten zly Rosi uz zoparkrat poriadne vymrdal,najviac mi vadi ,ze nepije,asi tri krat som mu nalial a on ani raz nevypil,no co je to za cloveka.

Jakup Jakup   01.07.2010 o 18:39

Tereza vyjadril som svoj nazor, ako sukromna osoba...a nie ako sefredaktor nemenovaneho casopisu!

Pablo Pablo   01.07.2010 o 15:54

to teres: musim sa Kuba zastat - ved ziadne invektivy, za ktore by sa mal ospravedlnit nepouzil. V podstate tiez len vyjadril svoj nazor; na co ma jakozto sefredaktor nemenovaneho casopisu (aka novinar) pravo duplovane.

teres teres   01.07.2010 o 09:24

Jakub- ako sefredaktor nemenovaneho casopisu, sa mi zda, ze si prilis invektivny a malo objektivny.nebolo by dobre zobrat to aspon spat?alebo ospravedlnit sa Rosimu..ci to uz je moc? (len vyjadrujem svoj nazor.))

mafo mafo   28.06.2010 o 17:57

Wsurfer s timy cenami som si myslel ze kriza riadne srazi ceny dole ale nestalo sa.Na druhej strane zas pomoze predat starsie veci ako bazar.Tu na Slovensku neny skoro ziadna konkurencia na ws shopi ako napriklad v Cesku ci inde.Je to sice vec sezony.Tu na Slovensku Presport Mato Pach,Wildwave Brano,Rosifun Robo vedia urcite poradit a pomoct.

mafo mafo   28.06.2010 o 17:57

Wsurfer s timy cenami som si myslel ze kriza riadne srazi ceny dole ale nestalo sa.Na druhej strane zas pomoze predat starsie veci ako bazar.Tu na Slovensku neny skoro ziadna konkurencia na ws shopi ako napriklad v Cesku ci inde.Je to sice vec sezony.Tu na Slovensku Presport Mato Pach,Wildwave Brano,Rosifun Robo vedia urcite poradit a pomoct.

igji igji   27.06.2010 o 22:15

...mi nechajte Rosiho na pokoji, lebo vás dotrhám jak noviny ...

bukso1 bukso1   27.06.2010 o 19:20

Novy matros kupovat nemusis, ved sa da aj vyrobit

i-Riki i-Riki   27.06.2010 o 00:39

ja len tolko ze som nasiel celkom zaujimavy bazar v Zlatych Klasoch popri ceste, dik more

Jakup Jakup   24.06.2010 o 19:14

Zilina!!!!! ;)

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou