Diskusia - WINDSURF - eXpedicia Mykonos,Karpathos?
» Egos
17.06.2010 15:42:04 |
eXpedicia Mykonos,Karpathos? Zriadujem briifingove miesto kvoli vyletu. Trochu sa nam to posuva kvoli autu, ale uz je na svete a predpokladam odchod zaciatkom jula. V kukatku mame Mykonos, vlani nesklamal, a odtial kratka plavba na Naxos, kvoli otvorenemu moru a trochu ine wave. Ak by nefungoval Meltemi hore, pojdeme na Karpathos, ktory funguje uz dva mesiace okolo 15m/s,sledujem to kazdy den, ibaze je tam cesta trajektom 22hod,no je tam lepsie zazemie a vlastne sa tam tesim na stareho Manolisa, ktoremu sme naposledy zabudli zaplatit . Ideme ja a Caky na karavane. Kto ma chut, napiste sem, nech sme v obraze. Inac to chcem este raz zopakovat koncom augusta...
|
robiak
12.07.2010 o 21:28 |
RE: eXpedicia Mykonos,Karpathos? www.pezi-huber.com
|
Geronimo
02.07.2010 o 06:23 |
RE: eXpedicia Mykonos,Karpathos? Plan E ...nadrbat sa mozete aj blizsie...ale chapem vase dobrodruzne natury...na dochodku spominat , kde vsade som bol nadrbany.:) Ja si uz nic nepamatam a tak ostavam s planom A !
|
pf
01.07.2010 o 20:06 |
RE: eXpedicia Mykonos,Karpathos? DAjde si pozor aby ste tam neostali bez vetra,teraz na sever grecka by mala prist burkova cinnost a ta uplne rozbije vietor nad ostrovmi aj na dlhsiu dobu kym sa zas ustali tlak. Sledujte si pocasie ja som tak cakal vlani az do cca 10 jula kym zas zacalo fukat. Nie ze potom budete na mna nadavat ze som vam ponukol bezveterny spot. Ja som uz zas po operacii kolena ktore som nacal na Kralovej,takze toto leto este neviem ci sa suchnem na takych vlanach ake su vo Ftelii.
|
Egos
29.06.2010 o 11:58 |
RE: eXpedicia Mykonos,Karpathos? Ideme az vo stvrtok 8.7.2010 zavcas rano o stvrtej. Trasa Szeged, Nis, Macedonia, a smer juh, pristav Rafina,cca3hod trajektom na Mykonos, z pristavu 15 min autom na Ftelia Beach. Budeme tam minimalne 2 week a viac, pripadne skocime na Naxos dolu na druhu polovicu vyletu a mozno teda aj Paros, kedze je to tam vsetko pokope a potom smer Pireus. V pripade NO MELTEMI sa este rozhodneme, ci na Karpatos. Vlani mal napriklad Erbi 3 week no wind, tak neviem co ta priroda .....Inac na Karpatos chodia ferry dost sporadicky, asi 2x week, tak tam sa odjazd musi napasovat na ferry... Zalozny plan C v bezvetri v Greek ostava uz len Liznjan, tak drzme si palce.
|
Juraj
28.06.2010 o 14:02 |
RE: eXpedicia Mykonos,Karpathos? Akú trasu doporučujete (Macedónsko/ Bulharsko/...)? Z akého prístavu (Rafina/Pireas/...)?
|
Egos
18.06.2010 o 13:02 |
RE: eXpedicia Mykonos,Karpathos? 700PP,200 auto, 290 pozicovna alebo 100 preprava, 200 obedy,200 chlastanie= 1590 x 3 osoby = 4770. Vymen baterky v kalkulacke alebo nekukaj tolko na cecky
|
Egos
18.06.2010 o 07:51 |
RE: eXpedicia Mykonos,Karpathos? Naklady na Mykonos vlani komplet Kravinec a 3 osoby do 1000e. Na Karpatos to bude o 500 viac kvoli trajektu. To Gero:Chut nestaci,zozen si spolubojovnika...Bronek??Prave maka na oprave auta..
|
maroš
18.06.2010 o 07:27 |
RE: eXpedicia Mykonos,Karpathos? Zatial sa to rysuje aj mne, od 25,6,-4,7,, tiež hľadám záujemcov.Pýta sa ma Laco Haxer čo to výde na auto, v tom máš ty skúsenosť tak napíš nutné náklady, spotrebu mám 13 l/100km,trajekt spiatočný,prípadne Mikonos-Naxos
|
Geronimo
18.06.2010 o 01:04 |
RE: eXpedicia Mykonos,Karpathos? Mam chut, staci to ?
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou