PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Zaseknutý predlžovák

» Návrat na prehľad tém

» KABA   
KABA
24.06.2010 15:54:22
Zaseknutý predlžovák

Caute surfisti. Poradí mi niekto ako vytiahnuť zaseknutý predlžovák zo sťažňa? Bol som 10dní v Egypte a asi sa do vnútra zadrel piesok. Skúšal som to už vytiahnuť silou - nepomohlo, nalieval som z opačnej strany sťažňa vodu (studenú aj horúcu), skúšal som aj nastriekať do drážky olej a stále sa to ani nepohne ....

» Pridaj príspevok k téme

KABA KABA   06.07.2010 o 10:38

RE: Zaseknutý predlžovák

Dik Jakub, zavolam Ti este cez tyzden...ale vobec mi to neponahla...az ked ty budes mat cas a chut

Jakup Jakup   01.07.2010 o 20:11

ak to mas v BA zavolaj...spravime to! Ja.

KABA KABA   25.06.2010 o 07:57

Diky Pablo...uz som skusal tocit aj s rahnom na stazni s tym ze koniec predlzovaku som pevne ukotvil ale pretacalo sa mi rahno na stazni :( piesok je fakt svina...

Pablo Pablo   24.06.2010 o 16:34

Tu pomoze len silna paka. V pripade, ze sa ti to stane na stazni (spoda a horna polovica nejde oddelit), tak sa to riesi tak, ze na kazdu cast nasadis jedno rahno a potom dvaja ludia sa snazia tocit oproti sebe, pricom rahna sluzia ako paka (to som videl tiez v egypte a fungovalo im to). Neviem, ci to bude fungovat aj na predlzovak - pokial ho mas prilis zasunuty, tak asi nie, lebo nan nenasadis rahno, ale inak by to za pokus stalo. Piesok je svina.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou