Corner slalom už túto nedeľu
» Návrat na správu » Pridaj príspevok k téme
mafo
16.09.2011 o 15:33 |
RE: Corner slalom už túto nedeľu skoda chcelo by to viac takychto akcii podujati aj pre tych ktory nemozu prist rod,praca.Aj viac za mesiac hlavne teraz.Viem ze je to tazke s organizovat podla pocasia.
|
Milan
16.09.2011 o 14:31 |
RE: Corner slalom už túto nedeľu Skútristi potrebujú akurát ten vybetónovaný vjazd do vody na spustenie tých svojich smradov. Keď im ten necháme voľný, nemyslím si, že by mohol byť problém. A prečo by sme mali jazdiť autom po hrádzi, veď od Šamorína je priamy príjazd.
|
i-Riki
16.09.2011 o 14:08 |
RE: Corner slalom už túto nedeľu ..s policajtami nebol problem, alebo o tom neviem. Obsadit plaz, a dohodnut sa so skutristami bude problem . ci ?
|
mates11
16.09.2011 o 13:19 |
RE: Corner slalom už túto nedeľu je uplne jedno kde to bude, ja som v Samorine este nejazdil tak sa tesim ze spoznam novy spot, novych ludi s ktorymi zmeram sily, vyskusam novy material, pokecam o zazitkoch a skusenostiach s inymi windsurf positive ludmi a mozno neodolam a nieco kupim :) nerieste tu kde fukne o meter silnejsie, alebo kde sa komu jazdi lepsie. Som rad, ze konecne bude takato prilezitost.
|
i-Riki
16.09.2011 o 13:07 |
RE: Corner slalom už túto nedeľu Mato k uspesnemu podujatiu, potrebujes oblubeny spot, Samorin taky nie je, 4-8 surferov mozno , na Kaskadach na tie iste podmienky 30-50, vyskusat nieco ine- ale preco horsie. Do Samorina ti pride cast okolia BA. na Kaskady zapadne , stredne, obcas aj vychodne Slovensko. Ale mozno ze nebudem mat pravdu.
|
mafo
16.09.2011 o 12:55 |
RE: Corner slalom už túto nedeľu Nechcem vam do toho recnit ani chytracit ale i-Riki ako pise ked bude teplo a pekny cas tak viem ze tam zviknu chodit dost casto clny,skutre,lyziary.Mozny problem este zavreta rampa v Hamuliakove,dalej a policajne hliady na hradzi SO-NE pravidelne staci jedno auto ist po hradzy a ludia volaju.Nechcem prehanat tiez by som nerobil v Nedelu a zucastnil sa ci uz Dunaj,Kralova,Gulaska.
|
igji
16.09.2011 o 12:29 |
RE: Corner slalom už túto nedeľu ...ale možno má Maťo pravdu, JV som ešte na Kakádach stabilný nezažil, akurát ja budem šlapať na blbý Karlštejn, fuj...
|
i-Riki
16.09.2011 o 11:01 |
RE: Corner slalom už túto nedeľu ja sa rozhodnem v sobotu, Kaskady, Zicksee alebo Gulaska, Samorin urcite nie.
|
Haxi
16.09.2011 o 10:43 |
RE: Corner slalom už túto nedeľu šamorín super výber :))) ,prajem velku učasť , konečne si dobre zajazdíme na kaskádoch,
|
i-Riki
16.09.2011 o 10:22 |
RE: Corner slalom už túto nedeľu este jedna poznamka, juzak o 11 tej vacinou nie je, od 12-do 16 tej
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.