PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Poznáme výhercov Canon fotosúťaže!

» Návrat na správu   » Pridaj príspevok k téme

Dudo Dudo   19.02.2012 o 14:24

RE: Poznáme výhercov Canon fotosúťaže!

netreba sa zlosit ze si niekto splnil sen a bol raz v zivote na maui..treba si uzivat vodu vo vsetkych jej podobach so vsetkym co k tomu patri..btw JP pozdravuje vsetkych ws svk chlapcov a zela vela dobreho jazdenia..jakup robi velmi dobru robotu..si to skuste ked ste lepsi..

Martin4 Martin4   19.02.2012 o 09:20

Chlapi, plne suhlasim ze niektore fotky zo Slovenska v nasej galerii su ovela lepsie ako toto ;)

Lekvarnadoske Lekvarnadoske   18.02.2012 o 08:19

pri pohlade na vítaznu fotku, nerozumiem už vôbec ničomu,kakaovy chlapec, kakaova voda a ani plachtu nema...

windo2 windo2   17.02.2012 o 23:50

Uff,tak to je fakt sila čo tu bodowalo , ...už tomu chybajú iba GPS suradnice aby tie snimky boli dokonalé !!! Ako hod oštepom ,kto ďalej ten vyhráwa

Slavmiro Slavmiro   17.02.2012 o 21:03

Pedro, klidek, mas pocit ze bratia Cesi na Maui a dalsich exotikach urobili lepsie foto ako robime my tu u nas? Asi ani nie, takze to nebude o lokalite ale o riders a fotografoch. Tak nech nas freelance pocit pocit neopusta v galerii tu a WS magazin nech ma pravidla ake uzna redakcia za vhodne.

P.S. Piate miesto ani nevzniklo fotoaparatom ale grabom filmoveho policka z HD kamery, teda s obrazom v rozliseni prvych mobilov s aparatom. Vystavna zvacsenina musi byt lahodka pre oko.

pedro pedro   17.02.2012 o 20:08

mali by sa zmenit pravidla sutaze,,,Windsurfer =slovensky casopis ? max slov /cesky, nie kazdy ma tu moznost fotit na Maui,alebo v inych exot destinaciach, a mame tu zanietenych fotografov + vybornych surfistov , PREHODNOTTE TO

pedro pedro   17.02.2012 o 19:55

raz som poslal foto ako cap lezi na nosici na streche Volva combi a vtedy ma poslai do pice ze to nema nic zo surfingom, asi to v buducom rocniku sutaze zoapkujem ,,snad sa umiestnim

Slavmiro Slavmiro   17.02.2012 o 12:30

mo este ze som sutaz neoboslal, lebo ked pozeram 1.miesto, tak to by bola silna konkurencia
windsurf.sk gallery rulez!

i-Riki i-Riki   17.02.2012 o 10:06

a este fotky z vodnych bicyklov chybaju......

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou