Poznáme výhercov Canon fotosúťaže!
» Návrat na správu » Pridaj príspevok k téme
Dudo
19.02.2012 o 14:24 |
RE: Poznáme výhercov Canon fotosúťaže! netreba sa zlosit ze si niekto splnil sen a bol raz v zivote na maui..treba si uzivat vodu vo vsetkych jej podobach so vsetkym co k tomu patri..btw JP pozdravuje vsetkych ws svk chlapcov a zela vela dobreho jazdenia..jakup robi velmi dobru robotu..si to skuste ked ste lepsi..
|
Martin4
19.02.2012 o 09:20 |
RE: Poznáme výhercov Canon fotosúťaže! Chlapi, plne suhlasim ze niektore fotky zo Slovenska v nasej galerii su ovela lepsie ako toto ;)
|
Lekvarnadoske
18.02.2012 o 08:19 |
RE: Poznáme výhercov Canon fotosúťaže! pri pohlade na vítaznu fotku, nerozumiem už vôbec ničomu,kakaovy chlapec, kakaova voda a ani plachtu nema...
|
windo2
17.02.2012 o 23:50 |
RE: Poznáme výhercov Canon fotosúťaže! Uff,tak to je fakt sila čo tu bodowalo , ...už tomu chybajú iba GPS suradnice aby tie snimky boli dokonalé !!! Ako hod oštepom ,kto ďalej ten vyhráwa
|
Slavmiro
17.02.2012 o 21:03 |
RE: Poznáme výhercov Canon fotosúťaže! Pedro, klidek, mas pocit ze bratia Cesi na Maui a dalsich exotikach urobili lepsie foto ako robime my tu u nas? Asi ani nie, takze to nebude o lokalite ale o riders a fotografoch. Tak nech nas freelance pocit pocit neopusta v galerii tu a WS magazin nech ma pravidla ake uzna redakcia za vhodne.
|
pedro
17.02.2012 o 20:08 |
RE: Poznáme výhercov Canon fotosúťaže! mali by sa zmenit pravidla sutaze,,,Windsurfer =slovensky casopis ? max slov /cesky, nie kazdy ma tu moznost fotit na Maui,alebo v inych exot destinaciach, a mame tu zanietenych fotografov + vybornych surfistov , PREHODNOTTE TO
|
pedro
17.02.2012 o 19:55 |
RE: Poznáme výhercov Canon fotosúťaže! raz som poslal foto ako cap lezi na nosici na streche Volva combi a vtedy ma poslai do pice ze to nema nic zo surfingom, asi to v buducom rocniku sutaze zoapkujem ,,snad sa umiestnim
|
Slavmiro
17.02.2012 o 12:30 |
RE: Poznáme výhercov Canon fotosúťaže! mo este ze som sutaz neoboslal, lebo ked pozeram 1.miesto, tak to by bola silna konkurencia
|
i-Riki
17.02.2012 o 10:06 |
RE: Poznáme výhercov Canon fotosúťaže! a este fotky z vodnych bicyklov chybaju......
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.