Koniec windsurfingu na olympiáde?
» Návrat na správu » Pridaj príspevok k téme
mafo
11.05.2012 o 20:50 |
RE: Koniec windsurfingu na olympiáde? Ja si pametam este flyin_Slovaka ked raz bol davno pradavno na Dunaji Cantina s ob.autom ked sa nepletiem.Co urobil ked som dobre vydel tak otocil vybral cely stazen s plachtu a dal opacne na plavak konec stazna na plavaku.A este isiel na hrane pravaka.Az neskor som zistil okoho ide.Si myslim ze aj s timy velkyma vs vecami by dal lekciu kazdemu jednemu otialto za jakychkolvek podmienok jak technicky tak fyzicky.Aj ked ta OH WS je kazdemu u rity.Treba riesit ws veci tu na Slovensku a nie niekde v prdely kto na to ma a prd s toho.WS je asi predsa viac individualny sport a aj asi tak vnimany.Hokej,fotbal by sa tu inac pisalo ine nazory ine chujoviny.
|
mafo
11.05.2012 o 20:50 |
RE: Koniec windsurfingu na olympiáde? Ja si pametam este flyin_Slovaka ked raz bol davno pradavno na Dunaji Cantina s ob.autom ked sa nepletiem.Co urobil ked som dobre vydel tak otocil vybral cely stazen s plachtu a dal opacne na plavak konec stazna na plavaku.A este isiel na hrane pravaka.Az neskor som zistil okoho ide.Si myslim ze aj s timy velkyma vs vecami by dal lekciu kazdemu jednemu otialto za jakychkolvek podmienok jak technicky tak fyzicky.Aj ked ta OH WS je kazdemu u rity.Treba riesit ws veci tu na Slovensku a nie niekde v prdely kto na to ma a prd s toho.WS je asi predsa viac individualny sport a aj asi tak vnimany.Hokej,fotbal by sa tu inac pisalo ine nazory ine chujoviny.
|
Shark
11.05.2012 o 20:07 |
RE: Koniec windsurfingu na olympiáde? ....nechapem co tolko jebete do flyin_Slovaka,
|
flyin_Slovak
11.05.2012 o 14:49 |
RE: Koniec windsurfingu na olympiáde? Wsurfer : IMCO nielen na Slovensku ale aj okolitých krajinách ludia jazdili. Vzhladom na to že bol kompatibilny z miernym handicapom s triedou raceboard, jazdili na ňom všetci v tejto triede. RS:X bol výmysel ISAFu a ako ''high performance class'' ani nemal šancu byť masovou triedou. Z tejto zmeny som nebol nadšený ale dokázal som sa prisposobiť ako aj mnoho iných. Dilema najnovších trendov vs. olympijska tireda je o nákladoch. Ak by sa mal plavák 3x v sezóne zmeniť veľa ludí by si takýto šport nedovolilo. Oh šport by mal byť o dokonalosti jazdca nie materialu..... Kolko ludi jazdi PWA a kolko jazdi Techno. Neexistuje riesenie za par korún ktoré by urobilo štatným všetkých. Na to tu je IWA a jej triedy.
|
Wsurfer
11.05.2012 o 13:53 |
RE: Koniec windsurfingu na olympiáde? Prečítal som si niekoľko webových stránok s touto problematikou. Určite je to strata pre šport windsurfing ako taký, otázka je ako veľká. Keď porovnám ako napr. plačú Briti, (pretože majú prepracovaný systém podpory mládeže kde idú nemalé dotácie v rámci OH športov) tak v porovnaní s nimi sa to slovenského windsurfingu bezprostredne okrem dvoch olympionikov takmer nedotkne.
|
bronek
09.05.2012 o 14:55 |
RE: Koniec windsurfingu na olympiáde? O čom je vlastne je? Neberiem Paťovi jeho úspechy vo WS, ale ak zlacnie nafta o 10 centov, tak to bude mať pre slovensku WS komunitu oveľa vačší dopad ako zrušenie triedy windsurf na OH. Ak by tu nebol článok že sa ruší nejaká disciplína na OH, nie som si istý či by si to niekto vôbec všimol.
|
i-Riki
09.05.2012 o 08:04 |
RE: Koniec windsurfingu na olympiáde? teraz uz fakt nechapem o co mu ide.... http://sport.aktuality.sk/c/128290/windsurfing-ms-sklamany-pollak-na-oh-2012-nepojde/
|
Marian
08.05.2012 o 20:49 |
RE: Koniec windsurfingu na olympiáde? 3611 E nieje až tak málo, koľko regat v OH triede si absolvoval ? Ja som si 25 rokov všetko platil sám, robil som to pre zábavu, nikdy som neplakal, neškuhral a hlavne nerobil zákulisné ťahy, tak nech si teraz užijú OH aj iní. Vývoj sa nedá zastaviť, Stačí, že sa zastavil na východe, dobre vieme kto má na tom leví podieľ. Česť výnimkám/chlapci s VW Transporter, ktorých stretávame na vlnách, Marcel Čarný zásobovaním moderným materiálom atď
|
Marian
08.05.2012 o 20:48 |
RE: Koniec windsurfingu na olympiáde? 3611 E nieje až tak málo, koľko regat v OH triede si absolvoval ? Ja som si 25 rokov všetko platil sám, robil som to pre zábavu, nikdy som neplakal, neškuhral a hlavne nerobil zákulisné ťahy, tak nech si teraz užijú OH aj iní. Vývoj sa nedá zastaviť, Stačí, že sa zastavil na východe, dobre vieme kto má na tom leví podieľ. Česť výnimkám/chlapci s VW Transporter, ktorých stretávame na vlnách, Marcel Čarný zásobovaním moderným materiálom atď
|
swoop
08.05.2012 o 18:54 |
RE: Koniec windsurfingu na olympiáde? ''Hlavným argumentom bolo, že vybavenie na windsurfing je oveľa drahšie ako to na kitesurfing.'' to asi tvrdia len aby to znelo lepsie. olympiada je o peniazoch. reklama, predstiz...atd = $$$. v usa sa wsurferi rozculuju ze americky zastupca hlasoval za kiting. bodaj by nie, ked sucasni najlepsi jazdci v kiteracingu su z usa. kolik vidi ze maju velku sancu na uspech a uspech na OH = dotacie, cize mucho dollares pre jachtingovu organizaciu. osobne mi to je jedno, ale nech aspon zabiju tu priblblu triedu. ak kiting bude na OH, staci aby mali tyzden pod 6 uzlov a su v .....
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.