SAW - Formula Windsurfing - sťažne, rahná, plachty - OPRAVA
» Návrat na správu » Pridaj príspevok k téme
vanda
14.11.2006 o 00:17 |
RE: SAW - Formula Windsurfing - sťažne, rahná, plachty a este jedna vec...prave som si vsimla ze zdroj je Formula Experience.... tak nech si ktokolvek to uz tuto spravu vypusti do eteru da do priadku fakt ze Formula Windsurfing nie je to iste ako Formula Experience. tieto pravidla sa mozno vztahuju na Formulu Experience(do 16 rokov...) ale vobec nemusia platit pre Formula Windsurfing
|
vanda
14.11.2006 o 00:11 |
RE: SAW - Formula Windsurfing - sťažne, rahná, plachty tak toto ma dostalo... vazeny pan predseda saw...(preboha laco co za kravinu si to vymyslel!!!) absolutne so vsetkym suhlasim so SlavomRuzina...tymto "pravidlom" sa totalne pochova nejaky Formula Windsurfing na slovensku(ktory tu zatial az tak uplne nebol ale mal celkom priaznive vyhliadky) nechapem zmysel tychto pravidiel ked vacsina sveta jazdi na vybaveni ktore nie je podla tohto pravidla povolene... uprimne...jazdim preteky v cechach a dufala som ze u nas sa vybuduje podobne zazemie ako tam...ale takto to vyzera ze sa mozem akurat tak prestahovat do cr. laco...nikto Ti nebude co len trosku profesionalne jazdit na inom ako 100% carbone...tak si prosim Ta strc tu zliatinovu kravinu niekam...a zrus toto nezmyselne pravidlo. dik
|
RužinaSlavo
13.11.2006 o 21:15 |
RE: SAW - Formula Windsurfing - sťažne, rahná, plachty Prave som volal s predsedom ČWA a povedal som mu čo za bludy sa u nás chystajú ohladne FW. u ních sa absolutne nič nechystá a toto všetko smeruje k tomu aby v rámci SK.FW zanikla ešte že u bratov čechov sa da zavodiť. Zaujimal by ma výrobca ktorý ponúka ZLIATINOV0 rahno do takej 12.5 plachty aby to vydržalo a bolo porovnatelné s karbonovým rahnom, veď všetci vyrobcovia na FW ponúkaju len karbon. Ešte že žijeme na Slovensku kde je všetko možné naopak.
|
RužinaSlavo
13.11.2006 o 20:55 |
RE: SAW - Formula Windsurfing - sťažne, rahná, plachty zaujímavé na jednú stranu nahovárate nech sa zavodí na FW a na druhú stranu sa tu vytvarajú bludy, zaujímalo by to zliatinové rahno. to si vymyslel niekto kto v živote nezazdil na FW. také rahno ma maximalnu životnosť 1 mesiac, mám to vyskušané na vlastnej koži, alebo si niekto nadháňa kšefty.Zaujímalo by ma či je tento vymysel len na Slovensku alebo aj v iných krajinách ? Keď som sa po 5 rokoch jazdenia na FW rozhodol v rámci Sk. jazdiť závodne tak niekto prišiel s takýmito bludami Ešte že nám ostalo jazdenie pre vlastné potešenie a susedný češi kde sa dá schlapcami od FW dobre poprehánať Aki niekto kompenetný myslí že duralové rahno pri 100 kg chlapovi niečo vydrží tak je na VELKOM OMYLE skratka nieje nad karbon. S vetrom srdci Slavo
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.