Zbierka na meteostanicu v Cantine
» Návrat na správu » Pridaj príspevok k téme
pucik
20.05.2010 o 11:12 |
RE: Zbierka na meteostanicu v Cantine Chcem sa podakovat chalanom ktori prispeli. Cildo, Miro Slama, matus Haluska, Sevo, Miso Horak. Toto su chalani ktorych evidujem. Prosim ak som na niekoho zabudol napiste mi. Dikes
|
pucik
20.05.2010 o 11:10 |
RE: Zbierka na meteostanicu v Cantine Ahoj. Vypadky su z dovodu nespolahliveho internetu. Vieme o tom a riesime to. Menime pripojenie na take ktore to zvladne, to sucastne je predsa len 5 rokov stare. Provider nam musi garantovat niaky prenos takze to bude este jobovka. Strom je kamarad nie je to nim. Vetromer bude posielat udaje kazdu minutu, najprv uvidime cislo neskor pribudne aj hystoria. Neskor neznamena nikdy, ale do mesiaca. Stanicu podla dohody maju priniest dnes, cez vikend ju bude mat uz otestovanu a ked vsetko pojde ako ma tak aj niekde uvidime cisla ale s tym starym pripojenim takze majte este strpenie. Prave s tychto dovodov nie je tato zbierka anonimna, ludia ktory na to prispeli musia byt spokojny a musia dostat to co ocakavaju. Aj preto som pisal ze garantujem vratenie penazi, ide nam totiz o to dokazat to nie len tak to zbuchat. Pokial nam mozes pomoct s kompom co je duha varianta ked nove pripojenie nevyriesi problem budem moc rad, napis mi prosim na pucik@horyamesto.sk , alebo ma skontaktuj na plazi. Dakujem
|
Zajo
19.05.2010 o 20:24 |
RE: Zbierka na meteostanicu v Cantine Ahojte. Rad aj ja prispejem. Pre mna ale vetromer ma zmysel iba vtedy, ak budu udaje z neho citatelne s minimalnym oneskorenim - 30 min je uz vela. Najlepsie ak sa budu dat vidiet aj udaje stare par minut. Takisto vetromer nema zmysel, ak bude pocas najvacsieho vetra vypadavat ako napr. web kamera. Neviem ci je to otazka slabeho pripojenia internetu alebo technicka zavada sposobujuca vypadok pri kymacacni stromu ;-) Ak ma niekto o tychto otazkach predstavu, napiste prosim. Ak je to napr. otazka stareho PC, mozem skusit zohnat slusne PC darom. S pozdravom tepleho laminarneho vetra
|
ciro
17.05.2010 o 16:39 |
RE: Zbierka na meteostanicu v Cantine Tak už som poslal a ja Pučikovi.
|
Sewoo
15.05.2010 o 17:16 |
RE: Zbierka na meteostanicu v Cantine Tak uz som odoslal pucikovi.
|
pucik
15.05.2010 o 11:16 |
RE: Zbierka na meteostanicu v Cantine Ak nefunguje branov ucet mozete na moj, cislo je: 0173843823/0900 a do ponamky pre primatele napiste VETROMER, MENO PRIEZVISKO. Dakujem
|
jurov
15.05.2010 o 09:20 |
RE: Zbierka na meteostanicu v Cantine Variabilny symbol musi byt cislo u SLSP (mozno aj u niektorych inych bank), treba napisat ''CANTINA'' do ''Sprava pre prijimatela''
|
Sewoo
15.05.2010 o 09:05 |
RE: Zbierka na meteostanicu v Cantine Zdravim, nejako mi nejdu odoslat peniaze na ten ucet vypisuje: Chyba vstupných údajov Variabilný symbol.
|
pucik
14.05.2010 o 19:14 |
RE: Zbierka na meteostanicu v Cantine Ja len doplnim ze tato zbierka nie je niako anonimna s tym ze by sa niekam peniaze vyparili.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.