Kona Windsurfing Championship
» Návrat na správu » Pridaj príspevok k téme
Pablo
23.11.2010 o 16:56 |
RE: Kona Windsurfing Championship Martin, nic v zlom. Ja tie fotky davam na facebook, lebo je to 100x jednoduchsie ako sem. Chapem, ze tuto stranku si zacal robit viacmenej ako hobby a som rad, ze to robis, ale pochop aj nas lenivcov, ze sa nam nechce fotky preformatovavat na predpisanu, posielat ich mailom, etc. ked to na fb alebo na picasse mam 100x jednoduchsie. Takze toto ber, prosim, naozaj konstruktivne a nie ako dojeb odomna: ked sa zjednodusi uploadovanie fotiek, tak ich tu bude 10x viac. Videi dtto.
|
Egos
20.11.2010 o 14:37 |
RE: Kona Windsurfing Championship Nedá sa mi nevyjadriť sa,keďže sa to smie. Surfisti sú zlatí a sympatickí ľudia,čo väčšiu časť života pracujú a tú menšiu surfujú a tešia sa z toho, ako malé deti. Proste, robí im to radosť a všetko tomu podriaďujú. Nie je v ich úmysle niekoho osočovať alebo mu naklásť na hrb,pokiaľ si nezačína šprtať paličkou do osieho hniezda. Tento web nám,čo sa poznáme slúži na krátke strety a postrehy, baví nas ws a dozvieme sa tu, čo je nové. To,že niekto jazdí to, alebo hento,je jeho vec. Ak niekto však vyjadrí názor,že napr. Maroš nevie jazdiť, alebo jazdí veľkú plachtu, alebo malú plachtu, alebo je proste lekvárnadoske, tak sa tu zasmejeme a nič sa nedeje. V tvojom prípade Patrik Pollák,to vždy dopadne zle. Si majster sveta, tak tieti srandy ber s nadhľadom, a nie ako útok. My tu útočíme každý deň na niekoho, napr.Ignác píše nástenky na celú stranu, všetci mu nakliali a stal sa z toho jeho image,ale nik sa neurazil. Však Ignác? Teraz sa tešíme, keď nejakú načmára. Takže Patrik robíš si to úplne sám a mne je úplne jedno,čo kto jazdí, ja idem na tom, čo mi spôsobuje rozkoš. Mohol by si napríklad odfotiť panoramatickým foťákom tú rárohu a napísať celkom presne, čo vás na tom vzrušuje a priblížiť nám, tento smer ws. Nemôžeš sa hnevať, keď si z toho robí niekto psinu, stále je to iba sranda a ty nahrávaš na smeč stále lepšie. Ber to tak, že tu sú všetci srandisti a tak to bude aj naďalej. Neposúvajme to niekam do nevraživosti a nekazme si stránku,veď je tu pre nás. V tomto klube je 2210 členov. Nemám žiadny problém, iba tu diskutujem neodborne.
|
flyin_Slovak
19.11.2010 o 13:17 |
RE: Kona Windsurfing Championship Snažím sa predstaviť ľudom alternatívy, aby mohli windsurfovať aj keď nemajú možnosť alebo chuť nainvestovať ročne do materiálu tisíce eur a potom sedieť na brehu, alebo nahánať vietor po Európe. Némam vôbec pocit, že sa rozbehla nejaká diskusia, lebo nik zo skupiny imidžových windsurfistov prispievajúcich na tieto stránky nieje schopný formulovať nejaký protiargument a len sa vytrvalo sústredujete na napádanie mojej osoby a všetkého s mnou súvisiaceho. To čo robíte vy je cool a super a ktokoľvek s iným názorom je dement. Viete, že to čo robím a uverejňujem je zlé a niektorí sa tým cítia dokonca ohrození (to uz ma teda pobavilo najviac), ale nik z vás si to v živote nevyskúšaľ a ako Martin správne naznačil neprišiel na tieto stránky s ničím lepším, reps. neprišiel vôbec s ničím. Živíte medzi sebou navzájom predstavu mojej antipatie voči funboardu (mimochodom vymyslenú), len preto aby bol dôvod osočovať. Rád si zajazdím kdekoľvek na čomkoľvek a nemám problém poradiť a pozdraviť sa komukoľvek kto sa predstaví. Možno poznáte vy mňa, ale odkiaľ mám požnať ja vás? (máte svoj portrét minimálne na profilovej fotografii?) Rozumiem si a vcelku živo komunikujem z ľudmi z windsurfingovej komunity nielen na SVK ale aj v zahraničí. Ak majú iný názor vedia ho formulovať a podať protiargumenty na základe ktorých vzniká diskusia, ktorá nás povačšinou posúva ďalej. Ak vy chcete uverejňovať fotografie holých báb a vypisovať uražlivé odkazy možno je čas vytvoriť si vlastné webové stránky a na windsurfingových stránkach sa vyjadrovať len k windsurfingovým témam.
|
i-Riki
18.11.2010 o 16:20 |
RE: Kona Windsurfing Championship pokym nebude spristupneny link na Viktorovu amb. , zatial pridavam link s kozami
|
igji
18.11.2010 o 14:55 |
RE: Kona Windsurfing Championship ...a tiež cheme aj tie fotky Lindy R, len kuknúť a zajeb.ť si alebo skôr sa na reefe...
|
Egos
18.11.2010 o 12:47 |
RE: Kona Windsurfing Championship Sak si tam daj aplikaciu,ktora sama upravi foto. A Cistic ma cistu pravdu.A ocakavame vsetci ten link na jeho stranku s kozami,uz sa neviem dockat.A rad by som tam siel na brigadu,trochu pridrzat a vyhojdat,proste vysetrit to tam kompletne v tej jeho ruzovej zahrade. Chlapi ved vesmir je ruzovy
|
Martin4
18.11.2010 o 06:49 |
RE: Kona Windsurfing Championship Ok Viktor, tak potom sa nestazuj ze v hlavnych spravach su videa a reportaze od Patrika... :) Co sa tyka vkladania fotiek / videii tak to robim vsetko za vas, lebo keby ze to robili priamo uzivatelia, tak niektore fotky su brutalne male, ine zas mega velke, takze z galerie by bol celkom slusny holubnik, co samozrejme nechcem urobit...
|
i-Riki
18.11.2010 o 03:38 |
RE: Kona Windsurfing Championship Viktor to by som bral
|
Egos
17.11.2010 o 21:29 |
RE: Kona Windsurfing Championship Extremna diskusia.Asi jediny majster na svete kompletne nemuseny komunitou. Samozrejme ze tie velke koniny nik jazdit nebude a ked sa vojdu do auta,tak tam uz nevojde family. A pridavanie fotiek musi byt friendly a easy,to uz webmaster mohol zistit,ved nikomu sa stym nechce jepkat.
|
maroš
17.11.2010 o 16:14 |
RE: Kona Windsurfing Championship Asi je to tým, ž e WS je náš život a nie job/neviem či je to správne/, ja nemusím niečo stále niekomu dokazovať , veď 95 tu pišucich sa stretávame pri vode a ostatných 5 len píšu a medzi plebs neprídu. Keď surfujeme užívame si maximálne vetra a nemá kto s foťákom postávať na brehu a medzi tým oddichujeme a chl... a potom spíme ako bábatenká
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.